Sfanta Masa

Echipa Sfanta Masa este formata din 2 persoane, Bogdan Untea si maestrul slefuitului manual cu mana, Adrian Curcan. Nu suntem interesati in linii de productie, CNC-uri, PAL, MDF sau in proiecte facute la repezeala. Sustinem dezvoltarea meseriilor si pastrarea meseriasilor cinstiti in Romania. Lucram doar cu factura fiscala pentru o dezvoltare sanatoasa a acestei tari.

Nu avem nicio legatura cu institutiile religioase din Romania sau alta tara si nici nu suntem aici pentru a face miracole. Singurul lucru in care credem este Natura si minunile ei.

Salut!

Numele meu este Bogdan Untea si dupa 15 ani de munca in cadrul a diferite companii am decis sa transform un hobby intr-o activitate zilnica.

Ne numim Sfanta Masa pentru ca noi credem ca tot ce facem pe acest Pamant ar trebui sa fie sfant si in concordanta cu tot ceea ce ne inconjoara. Tocmai de aceea ne dorim ca tot ce producem sa fie pentru lunga durata si intr-un mod cat mai etic fata de mediu si oamenii din jurul nostru.

 

Vrem ca prin intermediul acestui atelier de tamplarie sa va vorbim si despre impactul pe care actiunile noastre ca locuitori ai aceste planete le au asupra mediului si cel mai important asupra sanatatii noastre si a familiei.

Produsele propuse pe site sunt o parte din munca noastra recenta si ne dorim sa fim provocati cu cele mai interesante linii de design pentru a fi transformate in realitate in micul nostru atelier de tamplarie.

Va stam la dispozitie, 

Cu drag,

Bogdan